top of page
waaromva.webp

TARIEF

Vertrouw op je VA en focus op je passie: Jouw Virtuele Assistent maakt het mogelijk!

Als Jouw Virtuele Assistent bied ik ondersteuning op maat, gericht op resultaat. Of het nu gaat om administratieve taken, financiële en boekhoudkundige support, klantenservice, e-commerce-ondersteuning of maatwerkoplossingen, ik neem deze taken graag van je over. Samen zorgen we ervoor dat jouw bedrijf succesvol groeit, terwijl jij je kunt concentreren op jouw kernactiviteiten.

 

​Ik begrijp dat elke onderneming uniek is en specifieke behoeften heeft. Mocht je op mijn website niet direct de gewenste dienst vinden, nodig ik je uit om contact met mij op te nemen. We kunnen dan samen bespreken wat jouw specifieke wensen en doelen zijn, en hoe ik als Virtuele Assistent jouw bedrijf kan ondersteunen en laten groeien.​

 

Als VA hanteer ik een uurtarief van €65 excl. BTW. Met deze investering krijg je mijn toegewijde ondersteuning, waardoor jouw bedrijf efficiënt kan draaien terwijl jij je kunt richten op jouw passie en waar je goed in bent. Wist je dat je met slechts een paar uur ondersteuning al grote stappen kunt zetten naar een efficiëntere werkweek?

 

​Laten we de krachten bundelen en ontdekken hoe ik jou kan helpen groeien en excelleren in jouw onderneming. Neem vandaag nog contact met mij op om jouw specifieke behoeften te bespreken. Samen creëren we een op maat gemaakte oplossing die past bij jouw doelen, jouw succes is mijn prioriteit!

bottom of page