top of page
Jouw Virtuele Assistent Breda

JOUW VIRTUELE ASSISTENT

Focus op jouw passie, jouw VA regelt de rest!

Hallo! Ik ben Petra, jouw toegewijde en enthousiaste Virtual Assistant (VA) uit het bruisende Breda. Als ondernemer ben je vaak druk met het doen waar je goed in bent en wat je leuk vindt. Maar soms zijn er van die taken waar je liever niet mee bezig bent. Daar kom ik in beeld! Als ervaren VA neem ik graag die werkzaamheden uit handen, zodat jij je kunt concentreren op je passie.

Met een breed scala aan vaardigheden, zoals administratieve ondersteuning, klantenservice, e-commerce-ondersteuning en virtuele evenementenplanning, ben ik er om jouw leven als ondernemer een stuk eenvoudiger te maken. Of het nu gaat om het beheren van e-mails, het plannen van afspraken, het organiseren van reizen of het ondersteunen van klanten, ik sta altijd klaar om je te helpen.

Naast mijn werk als Virtual Assistant, ben ik getrouwd met Mitch en trotse 'hondenmoeder' van Harvey & Louis. Samen met mijn geliefden en onze camper 'De Avonturier' ontdekken we graag nieuwe plekken en genieten we van het buitenleven. Deze avontuurlijke instelling neem ik ook mee in mijn werk als VA, waarbij ik altijd op zoek ben naar creatieve oplossingen en nieuwe manieren om jouw bedrijf te ondersteunen.

Wat mij uniek maakt als VA? Ik ben niet alleen een kei in het uitvoeren van taken, maar ook in het opbouwen van een persoonlijke band met mijn klanten. Ik geloof dat een goede samenwerking gebaseerd is op vertrouwen en open communicatie. Dus als je op zoek bent naar een betrouwbare VA die niet alleen je werk uit handen neemt, maar ook echt met je meedenkt en betrokken is bij jouw succes, dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Dus, waar wacht je nog op? Laten we samenwerken! Vertrouw op je VA (dat ben ik!) en focus op je passie.
Neem vandaag nog contact met me op en ontdek wat ik voor jou kan betekenen!

bottom of page